dissabte, 28 de març del 2009

Tortosa 3 Catalònia 0

Partit amb poca historia el que s'ha disputat ( lo de disputat es un dir ) al camp del Tortosa on el resultat ho diu tot. Per no funcionar no ha funcionat ni la càmera de fotos.
La setmana que ve mes, i millor? . Ja ho veurem.

dissabte, 21 de març del 2009

Catalònia 3 Ulldecona 0


Després d'unes entropessades consecutives, avui ja tocava guanyar i així ha estat. Esperem que en els partits que queden fins al final de temporada la cosa es vagui redreçant i la classificació final estigue mes d'acord amb el potencial de l'equip.
Els dos primers gols han arribat molt prompte, al minut vuit i al quinze, el primer l'ha marcat Santamaria i el segon Leandro.

En aquest resultat i amb bones ocasions per a incrementar el marcador,
s'ha arribat al descans.
El segon temps començava com el primer, marcant quant encara no s'havia arribat al minut sis, en aquesta ocasió ho ha fet Martí xutant després d'uns rebutjos a l'àrea de l'Ulldecona i que com es veu a la foto, Marc, que avui no ha sucat per acció, podem dir que ho ha fet per omissió, apartant-se per a deixar passar la pilota.

Mes fotos del partit........................................aqui

dissabte, 14 de març del 2009

Catalònia 0 Remolins-Bitem 4

No se si en faig massa o vaig equivocat però a la vista dels resultats, la classificació i el joc, se m'acudeixen algunes frases fetes:
"d'allà on no n'hi ha no en pot rajar" , " el que no pot ser, no pot ser i ames es impossible". O aquella mes actual: " Es lo que hi ha ". Haurem de tornar a allò de.... l'important es participar. Pos això
La historia del partit es pot resumir amb que el Remolins, excepte algun parèntesi a la primera part, va domina al llarg de l'encontre i amb dos gols a la primera part i dos a la segona va sentenciar amplament.La mes clara i potser única ocasió de gol del Cata va ser la de Leandro que, tot sol davant Alex ( foto ), no va encertar el tret.
Cal dir, això si, que el quart el van fer com a conseqüència d'un penal que no va existir i , com a nota curiosa al segon, la pilota, com es veu a la foto, va quedar enganxada entre la xarxa i el suport de ferro de la porteria, després d'un gran xut des de fora l'àrea que va entrar per l'esquadra.

Mes fotos del partit...............................................aquí

dissabte, 7 de març del 2009

L'Ametlla 1 Catalònia 1

Amb un vent que no s'ha vist mai, s'ha jugat el partit contra els de la Cala on nomes hem pogut emportar-nos un punt. Als deu minuts de la primera part i amb el vent a favor, l'Ametlla marcava el seu gol i aproximadament cap al trenta-cinc Marc empatava ( foto de baix, quan la pilota acabava d'entrar).
A la segona part, amb el vent totalment a favor, el joc s'ha desarrotllat exclusivament al seu camp, tant es així que Pau es pot dir que ha tocat la pilota una vegada en tota aquesta part. Tot i el domini, afavorit per la circumstancia atmosfèrica mes que pel propi joc, la pilota no tant sols no ha entrat sinó que les ocasions clares de gol no han sovintejat precisament.

A mes a mes, cal lamentar la lesió de Chava amb un fort cop al nas ( foto de la dreta), que ha precisat l'assistència de l'ambulància que hi havia al camp. Esperem que es recupere ràpidament.


Mes fotos del partit.............................................aqui
Posted by Picasa