dissabte, 9 de maig del 2009

Catalònia 1 La Senia 4

Ultim partit de la lliga i per no desentonar massa amb el ritme de tota la temporada, nova derrota a casa que, si alguna cosa te de positiu es que ha sigut l'ultima.
El partit no començava malament pel que fa al marcador, a la mitja hora Albert marcava l'1 a zero, però com l'alegria a casa els pobres dura poc, a la segona part ens n'han marcat quatre; si que es cert que el primer d'ells semblava fora de joc i el segon després d'una falta a Pau, O no

Tot i que la categoria ja estava salvada, cal dir que com a mínim s'han posats ganes, encara que hagi sigut per contagi de La Sénia, ells si es jugaven el poder quedar segons i promocionar per a muntar de categoria.

Mes fotos..................................................................aqui

dissabte, 2 de maig del 2009

Amposta 6 Catalònia 0

El resultat sembla que ho explique tot, però no es del tot així; sense deixar de reconèixer els mèrits de l'Amposta, que a més demostra cada temporada, aquesta tarda val a dir que el Cata poca cosa podia oposar al lider, mes enllà de voluntat i esforç. Com va passar a Mora, la porteria l'hagut de defensar Jordi ( que no ho fa malament ) i per acabar d'adobar-ho, entre lesions i sancions, nomes es contava amb 10 jugadors. Efectivament, aixi es com s'ha jugat tot el partit. Aixo vol dir que les expectatives , d'entrada, ja no podien ser molt bones.
Quant al partit poca cosa destacable, el primer el fan al minut 3, després d'aguantar 20 minuts, ens fan el segon, amb el 2 - 0 s'arriba a la mitja part i a la segona cauen els altres quatre. Cal dir que l'Amposta també ha jugat amb 10 els últims 35 minuts de partit, per expulsió per agressió.

( Per cert, El Madrid també n'ha rebut sis i jugaven amb onze )