dissabte, 27 de març del 2010

Catalònia 2 Camarles 3

Una vegada més ( i van....... ) no s'ha sapigut amarrar el resultat i , com és logic, el partit s'ha perdut deixant remontar el Camarles i el Cata....sense puntuar.

Començava marcant amb un penal discutit el Camarles al minut 36 de partit, aixi s'arrivaria al descans, amb més ocasions per al rival que per als de casa. Al minut 6 de la segona empataría M. Panisello amb el llençament d'una falta ( foto ), i Ximo quatre minuts més tard, amb el cap, posaria el 2-1 al marcador, que de res serviria en empatar el Camarles després d'una falta i a un minut del final del partit, marcar el tercer amb un corner. Mes o menys com sempre.

Més fotos...................................................Aquí

dissabte, 20 de març del 2010

Gandesa 3 Catalònia 2

Potser no és la primera vegada que ho dic, però realment és aixi: Quina llastima. Una mica justos d'efectius ( Pau ha jugat uns 20 minuts de la segona part com jugador de camp ) el Cata afrontava aquest partit amb ganes de treure un bon resultat i, potser amb un resultat més positiu de l'esperat, a la mitja part s'arribaria amb un 1-2 que feia somniar a la parroquià de Jesús. Peró sembla que ja ens hem acostumat tant als resultats negatius, que els positius s'escapen sense saber massa com i perquè.

Amb una incursió de Joan Sanchez ( foto ) vendria el primer del Catalònia i al cap d'un quart el segon amb una altra entrada de Leandro ( foto ) pel centre de l'àrea.

Poc abans de la mitja part, amb un centre des de l'esquerra per part del rival, que cap defensa encerta a treure, el jugador del Gandesa remata a plaer inaugurant el seu marcador. Val a dir que els de la Terra Alta han enviat dos pilotes al travesser i han tingut alguna que altra ocasió més. El cas és que han aguantat bé i aixi s'ha pogut arribar a la segona part amb el 1-2
A la segona, i amb l'esperança de poder acabar amb un resultat positiu, han hagut un parell d'ocasions on s'hagués pogut sentenciar el partit i, el de sempre, si no marque tu, et marquen; i aixi ha sigut, en un xut des de fora l'àrea la pilota ha entrat tocant el pal dret de la porteria de Xavi qui, estant tapat, i a pesar de l'estirada, poca cosa podia fer, total......2-2. Amb el partit una mica descontrolat amb ganes per part de tots dos equips per desequilibrar el marcador cap als seus respectius colors, en temps de descompte, el Gandesa ha fet el 3-2.
Ja sabeu que mai solc ser massa critic, però deixeu-me dir que el gol, a part que si li escapes la pilota a Xavi ( foto ), ha vingut com a conseqüència d'un saque de banda vostre que al no estar per la feina i contemplant les musaranyes, s'han fet amb la pilota i han marcat. Si o no ? O sigui que, un altre dia, al loro, més encara amb perill evident i sense temps de reacció.

Més fotos.......................................................Aquí

diumenge, 14 de març del 2010

Catalònia 2 Tortosa 2

Amb més retard de l'habitual, aquí teniu la crònica:
Altra jornada jugada en diumenge, on la sort no ha acompanyat massa. A la primera part la cosa es posava prou de cara amb un primer gol com a conseqüència d'un bon xut de Sanchez des de l'atac esquerre; el segon arribaria per un rebuig del porter amb el peu, i Antoni, que havia anat a pressionar-lo, ha fet que li pegues la pilota a la cama i aquesta fes cap dins la porteria.

A banda dels gols, que tampoc es pot dir que fossin com a conseqüència de clares ocasions, si que en van haver un parell de claríssimes a les que el porter del Tortosa va respondre amb unes parades espectaculars. I per al Cata més hagués valgut que el partit s'hagués acabat a la primera part, tant es aixi que a la segona el control del partit ha correspost al Tortosa en tot moment, com a lògic efecte els seus dos gols i el consegüent empat.

Més fotos.............................................................
Aquí

dissabte, 6 de març del 2010

Amposta 3 Catalònia 0

Partit amb poca historia sinó fos per l'extradeportiva que, per als qui els interesse, la podeu llegir aquí.
L'encontre, tot i els precedents d'altre temporades, de sortir derrotats inapel·lablement, també com sempre, semblava que es podia treure algun profit, primer perquè sempre s'han fet unes bones primeres parts i mai havia hi hagut la necessària sort i després perquè l'Amposta no pareix que tingué un equip del nivell d'altres temporades.

Peró el cas és que, a pesar de fer el de sempre: una bona primera part amb alguna que altra ocasió de gol, el cert és que si el partit va acabar amb 3-0 va ser per les bones aturades de Xavi que va salvar algun que altre gol, incloent un penal ( foto ).