dissabte, 25 d’octubre del 2008

Catalonia 2 Alcanar 2


Després de la suspensió del partit de la setmana passada a Camarles, per la pluja, avui s'ha disputat el segon de la temporada. Encontre amb ocasions per dos equips. A la mitja part s'arriba amb el resultat d'empat a un, el gol del Catalonia l'aconseguia Albert en una internada per la banda ( imatge de la foto ). A la segona part, el segon, l'aconseguiria Pani de penal ( que recull el vídeo ) .

Mes fotos i algun vídeo del partit, aquí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ximo mol ben treballat te farem lo perdiodiste oficial del juvenil, estem tramitan avore sils antrnadors te donen un passe vip, x a puges aktua de mes a prop i aixi la gen veigue lo gran treball del juvenil....astem veien k astas fen una gran labor seguix axii animoooooooooo!!!
de: senyor x

Anònim ha dit...

XD senyorx vols di k si treballa de mes aprop no auria dentrar a la zona de terreny de joc? xk les fotos les fa desde la valla, es a dir mes aprop de ferles dificils ee...!! jeje pensa lo k fikes!!xD

ximo ha dit...

Lo "d'actuar" de mes aprop ho tinc resolt amb el Zoom de la maquina.

El que heu de fer es guanyar a La Cava.

Que sapigueu també que en tinc un fart per a desxifrar els comentaris que escriviu amb "sistema mòbil i messenguer", però be, penso que me'n surto.