dissabte, 17 de gener del 2009

Catalònia 1 Amposta 3


Partit que s'iniciava amb bones expectatives. Als primers minuts, gràcies a una assistència de servei de banda que deixava Leandro tot sol davant el porter, aquest no perdonaria i batia al porter per entre mig de les cames. ( la foto de dalt recull els instants de la celebració)
Els ampostins davant aquest inesperat començament, intentaren reaccionar ràpidament, però no ho aconseguirien, fins al minut 40 que, després de diverses ocasions han acabat marcant abans de la mitja part.

Tot i jugar un dels millors partits de la temporada -sinó el millor-, davant del lider, que es presentava amb tots els partits guanyats, a la represa la cosa va anar a pitjor per al Cata.
L'empat es mantenia als 20 minuts primers, però l'expulsió per segona targeta groga -molt rigorosa- després d'una primera encara mes immerescuda a Gerard, va desestabilitzar una mica l'equip.
Val ha dir que l'actitud positiva va ser molt present fins a l'ultim minut del partit, però l'Amposta es va mostrar igualment fort, i en dos de les diverses ocasions que va tenir, no va perdonar, sentenciant l'enfrontament amb amb dos gols mes.


Més fotos.......................................................aquí

2 comentaris:

Anònim ha dit...

llàstima de partit!cal destacar les ganes i l' actitut de l'equip! si seguim així farem mal!
vinga ximo!

siauu!

Anònim ha dit...

bueno nova poder ser però si seguim treallan podrem acabar bé la lliga :D