dissabte, 14 de febrer del 2009

Alcanar 2 Catalònia 0

Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci així com uns gestos de reconeixement i record emocionat cap un jove canareu que va morir d'accident de transit la setmana passada, i que, tot i jugar en la Rapitenca, el juvenil del seu poble li va voler mostrar a ell i la seva família el seu condol.
Així, la victorià de l'Alcanar, tal i com de segur els seus ex-companys desitjaven dedicar a David Lopez "Pitillo", es pot donar per ben empleada.
Que l'abraçada de Solla al pare del jove, serveixi de mostra de condol del Juvenil del Catalònia.

El cas es que després de l'alegria de la setmana passada contra el Camarles, avui no ha pogut ser i de moment no s'ha pogut consolidar el que semblava una remuntada.
El primer gol arribava ben aviat com a conseqüència d'un penal que, malgrat la bona estirada de Pau, ( foto ) no va evitar el 1-0. i vint minuts mes tard arribava el segon i definitiu.
A la segona, tot i donar la sensació de poder empatar el partit, inclús de poder aspirar a guanyar-lo, com a conseqüència del major domini del centre del camp, el marcador ja no es va alterar. Una mica el de sempre.

Fotos de les mostres de condol a la família de "Pitillo"..........aquí
Fotos del partit.....................................................................aquí