dissabte, 28 de febrer del 2009

Catalònia 3 La Cava 2

Primer que res dir que per problemes tècnics al bloc no he pogut fer l'entrada quan jo volia.

Quan al partit, esperem que aquesta vegada si que signifique l'inici de la remuntada que desitgem. Tot i la sorpresa del 0 - 1 inicial, la sensació, pel joc de l'equip, sempre va ser la de que es podia guanyar el partit, com així va ser; l'empat va arribar amb un gol de Marc. La Cava va tornar a posar-se per davant al marcador i abans d'acabar la primera part, tornar a marcar Marc deixant el marcador amb empat a dos.
A la segona, el gol de la victorià va ser obra de Leandro que, amb un xut al pal, després de tocar al porter, va fer cap a la xarxa.

Mes fotos del partit............................................aqui

dissabte, 14 de febrer del 2009

Alcanar 2 Catalònia 0

Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci així com uns gestos de reconeixement i record emocionat cap un jove canareu que va morir d'accident de transit la setmana passada, i que, tot i jugar en la Rapitenca, el juvenil del seu poble li va voler mostrar a ell i la seva família el seu condol.
Així, la victorià de l'Alcanar, tal i com de segur els seus ex-companys desitjaven dedicar a David Lopez "Pitillo", es pot donar per ben empleada.
Que l'abraçada de Solla al pare del jove, serveixi de mostra de condol del Juvenil del Catalònia.

El cas es que després de l'alegria de la setmana passada contra el Camarles, avui no ha pogut ser i de moment no s'ha pogut consolidar el que semblava una remuntada.
El primer gol arribava ben aviat com a conseqüència d'un penal que, malgrat la bona estirada de Pau, ( foto ) no va evitar el 1-0. i vint minuts mes tard arribava el segon i definitiu.
A la segona, tot i donar la sensació de poder empatar el partit, inclús de poder aspirar a guanyar-lo, com a conseqüència del major domini del centre del camp, el marcador ja no es va alterar. Una mica el de sempre.

Fotos de les mostres de condol a la família de "Pitillo"..........aquí
Fotos del partit.....................................................................aquí

dissabte, 7 de febrer del 2009

Catalònia 2 Camarles 0

S'acabat la mala ratxa, ja era hora. Després de set partits sense aconseguir ni un punt, avui s'ha trencat el malefici contra el Camarles. Esperem continuïn els resultats positius en el que queda de la segona volta, que es molt.
No se si per les ganes que hi havien de guanyar ( o una mica pel vent) el cert es que als cinc minuts de partit arribava el primer gol de Marc, de cap. En tot moment es va donar la sensació que el partit no es podia ni devia escapar, així, s'arriba a la mitja part amb el resultat de 1-0 i amb l'esperança de arrodonir-ho a la represa.

A la segona, quant l'afició encara estava acomodant-se ( el fotògraf, com demostra la primera foto ja hi estava ), torna a marca Marc al primer minut i sense massa mes historia, amb el vent en contra la resta de partit, es va arribar al final amb el definitiu 2-0.