diumenge, 21 de febrer del 2010

Catalònia 3 Roquetenc 2


Com s'ha dit sempre, partit dels que fan afició. És ben curiós, i potser per això, la grandesa que se li atribueix al futbol. Quan nomes faltaven 10 minuts per acabar el partit més d'un ( del Cata, clar ) se'n hagués anat cap a casa, amb mal sabor de boca i pensant que no hi ha res a fer. Pos no, gran equivocació.
L'enfrontament, que, per diverses raons és sempre de la màxima rivalitat, a la primera part ha tingut tant poca historia com no cap, de fet podríem dir que ha sobrat absolutament, nomes un xut del Roquetenc que Pau ha tret en una bona estirada ( foto ) i cap de clara per part del Catalònia. Aixi s'arribà a la mitja part, amb el 0-0 inicial.



A la segona, i com a premonició del que seria el final, quan encara no s'havia complert el primer minut de joc, Pani, ha engaltat un xut des de la zona de mig volant que ha sorprès al porter roquetero fent el primer. El joc ha anat transcorrent sense massa vistositat tot i un parell de molt bones ocasions de Leandro i Marti que, de cap i amb el peu, respectivament, no han pogut marcar i han perdonat. A partir d'aquí, i com correspon al resultat, sempre amb l'ai al cor patint que no arribés l'empat, el qual, efectivament ha vingut com a conseqü
ència d'un gran xut que ha engaltat amb l'esquerra , des de la seva posició d'extrem, el davanter Raimon. Com si no n'hi hagués prou amb l'empat, quan encara no havien passat dos minuts, arriba el definitiu? gerro d'aigua freda: l'1-2. Això passava al minut 81 de partit. Pocs minuts després i en un corner és Víctor qui, d'un bon remat de cap col·locava la pilota a l'esquerra del porter i aconseguia l'empat, i quan, qui mes qui menys esperava el final de partit amb el mal menor de l'empat ha arribat, al minut 90, el 3-2, com a conseqüència d'una espectacular entrada de Martí per la banda qui disparar a porta i després de rebutjar el porter, marca Leandro tot sol.
El que a 10 minuts del final era un "drama" al minut 90 era la "gloria"........quines coses.
No es pot dir blat fins que no es al sac i ben lligat ( per a be i per a mal )

El partit, a més, sempre desperta un interes per damunt de la mitjana.

Més fotos......................................Aquí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats!

be ximo, el que as esplicat ens va pasa el mateix a naltres kontra l'horta, pero en el nostre l'arbit va tindre gran culpa. Enorabona i ja es dona un paset mes per estar salvats!!

[la veu de l'aficio]

Anònim ha dit...

olaaa ximo nores lunic ket volia dir es que quan poses les altres fotografies? nores cuidaat

ximo ha dit...

pos no les posava perquè vaig tindre un problema amb la camara i no van sortir prou be, però ja les he posat.