diumenge, 18 d’abril del 2010

Catalònia 2 Aldeana 3

No cal ser massa subjectiu per a concloure que avui el Catalònia mereixia més sort en el resultat. És cert que a la primera part les ocasions no han sovintejat excessivament per cap dels dos equips, no obstant aixo, l'Aldeana s'aprofitava d'una errada i el primer pujava al seu marcador, i abans de la mitja hora de partit feien el segon. Al minut 40, amb un xut a mitja altura anotava Pani , deixant el marcador 1-2.

Als cinc minuts de la tornada del descans el mateix Pani rematava al pal ( foto ) i -com sempre- es passava del possible 2-2 al 1-3. Posteriorment Ximo, de cap ( foto ), faria el segon que acabaria sent el definitiu 2-3.

La segona part principalment ha estat dominada i amb ocasions clares de gol per part del Cata que, una vegada el pal i altres per encert del porter, no s'han materialitzat. Al minut 89 de partit un xut de Joan l'ha tret el porter amb el peu quan ja es cantava l'empat, però no ha pogut ser.

Més fotos.............................................................