dissabte, 6 de desembre del 2008

Camarles 2 Catalònia 1

Nova ensopegada per la mínima, en aquest cas per 2-1 en un mati molt fresquet . El partit s'havia ajornat per la pluja el seu dia.
Les ocasions clares de gol han tornat ha escassejar, així, a la primera part nomes n'hem tingut una de Leandro que, tot sol davant el porter, li ha tirat damunt. ( foto de dalt )
En definitiva, a la mitja part s'arribava amb el resultat de 2-0. El primer de falta ( foto ) i el segon d'un xut des de dins l'àrea, creuant la pilota per davant de Pau.
A la segona part la cosa no ha canviat gaire, encara que curiosament hem marcat el gol obra de Gerard, i ells no cap.