diumenge, 14 de desembre del 2008

Roquetenc 2 Catalònia 1

O potser hauríem de dir Josue 2 Catalònia 1?. Sigue com sigue, un partit que s'hagués pogut guanyar, al final s'ha perdut; encara que cal reconèixer que el Roquetenc, amb un jugador menys tota la segona part, ha sabut aguantar molt be i inclús fer-nos el gol de la victòria.
Suposo que tots els que llegeixen Jesusbloc, ja saben que Josue es el porter del Roquetenc ( ex-jugador del Catalònia, per cert). Excepte el gol, clar, de pilotes n'ha parat tantes com n'hi han anat a porteria, que avui han sigut moltes.
Primer han marcat els locals amb un penalti quan encara no s'havia arribat als primers deu minuts de partit, Pau ha rebutjat el llançament ( foto) i després no ha pogut fer res davant el segon xut a boca de canó. L'empat del Cata ha vingut amb una internada per l'esquerra i una vaselina de Pericas ( la foto recull el moment que entra la pilota).
I quant faltaven 10 minuts per acabar, ens han marcat el segon, quant el partit ja estava descontrolat amb els dos equips en busca del desequilibri.
Davant les baixes de Pani, Albert, Juanca i Carlos, avui han debutat dos cadets: David i Esquerra, que ho han fet prou be.

Per tant, decepció dels nostres en un partit de la màxima rivalitat i que tradicionalment mes ganes i interes hi posen en poder guanyar-lo. Després d'uns partits en que els resultats eren sempre favorables, aquesta vegada no ha pogut ser. I nomes queda felicitar al guanyadors. La foto que ho resumeix potser es aquesta del costat