dissabte, 12 de desembre del 2009

Catalònia 4 La Cava 6


Tarde de gols a la Santa Creu, encara que el repartiment potser no ha estat tot el just que s'ha vist al partit. Possiblement la distribució més equitativa ( 5-5 ) hagués fet mes justícia.
Començava, com sempre, amb l'incert-essa de veure'ns al quart d'hora amb un 0-2 que no presagiava res de bo; més tenint en compte que La Cava esta a la part més alta de la taula de classificació. No obstant el resultat tant advers, el Cata s'ha sabut refer del sotrac i, primer a amb un bon xut de Martí i després Jordi, rematant un rebuig del porter, feia l'empat a dos, i continuant la remuntada, arribà el tercer obra de Leandro que, després d'un rebuig del porter i regateixar un defensa, envià la pilota al fons de la xarxa.


A la segona meitat La Cava no tardava en fer l'empat. Leandro entrant per la dreta amb un xut creuat tornava avançar el Catalònia. ( 3-4 ) . Després d'un cert descontrol del joc ha arribat l'empat i posteriorment amb el partit una mica trencat, el rival, amb un gol després del llançament d'una falta i un altre amb una bona internada per la dreta, posava el definitiu 4-6 al marcador. En resum un bon partit jugat amb ganes. Després d'una setmana ( segons m'han dit fons ben informades ) una mica moguda per algun que altre toc d'atenció.
Tot i el resultat, esperem que aquest partit hagi servit de revulsiu de cara al pròxim i puguem despedir-nos fins l'any que be amb mes bon sabor de boca i un bon resultat.

Aquesta setmana de fotos no n'hi han més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

(esperem que aquest partit hagi servit de revulsiu de cara al pròxim i puguem despedir-nos fins l'any que be amb mes bon sabor de boca i un bon resultat) dies aixo al blog...espero ke sigue lultim partit ke pergueseu el proxim jejeje xD agafa la camara de fotos eeee!! xD i apunta l'objectiu al vankillo ke alli stire io krek...

jaja ximo mos veem el disapte a les 16:30 adw

la veu de l'aficio

ximo ha dit...

No se , no se.... si aquests nois es mereixen massa fotos, que fan parlar molt.
Per cert, Cristhian, a quina hora es el partit?. Que si no hi ha llum no puc fer fotos ni encara que vulgui.

Anònim ha dit...

tal com et vaix escriure el partit es a les 4 i mija...esperem que no faigue mol fret...s'acabara alla a les 6 i kuart!! Perque despres es juga el derbi de la segona regional, Aldeana "B" - Camarles.

Tu fes fotos fes hahaha!!si no es als teus a un altres pos jeje ...pero preparat guants,buffanda i una jaketa bona!! :D

- Christian.