dissabte, 28 de novembre del 2009

Camarles 4 Catalònia 2

Com deia aquell: " más de lo mismo". Uns partits perquè son pel mati, altres perquè es massa tard.... però el cert és que la cosa no acaba de rutllar; tant es així que en vuit jornades s'han perdut sis partits s'ha empatat un, i s'ha guanyat un altre.
La cosa, avui, com altres vegades, tampoc pintava malament ja que al minut 10 de partit en una pilota bombejada de Martí des de l'extrem arribaria el primer. El Camarles empataria amb un gol de corner i al minut trenta-cinc es desfeia l'empat a favor del Cata amb un gol que Martí empalmava des del punt de penal al rematar un centre envia't per Antoni des de l'extrem dret, i poc abans del descans, amb un altre corner i per falta d'atenció en rebutjar la pilota, el 2-2 pujava al marcador.
S'arribava així a la mitja part i a la segona, el joc del Catalònia ja no era el mateix que a la primera on s'ha dominat en bona part de la mateixa.
D'aquesta manera, als ultimissims minuts de partit el Camarles ha marcat el tercer i quart en dos internades per la banda esquerra i pel centre.