dissabte, 7 de novembre del 2009

Catalònia 0 Amposta 4

Sembla que cada partit ha de tindre la seva característica i avui no podia ser menys, en aquest cas ha estat el vent que bufava d'allò més. En quant al resultat, parlant clar, ha estat mes o menys el que s'esperava. No recordo - en futbol base - que en cap ocasió haguéssim ni tant sols arribat a l'empat jugant contra l'Amposta. No es casualitat que totes les darreres temporades les acabin al primer o segon lloc de la classificació.
La primera part s'ha jugat amb el vent en contra, cosa que ha sabut aprofitar el rival. A pesar del vent però s'ha aguantat be fins el minut quinze que arribat el primer, als vint-i-cinc el segon i a cinc del descans el tercer.
Comença la segona part amb l'esperança de fer algun gol amb el vent a favor. A pesar de passar bona part d'aquest segon temps a l'àrea rival el gol no arribat perquè les ocasions clares tampoc han sovintejat mes enllà d'alguna falta des dels mitjos de l'àrea gran i el mig del camp que no s'ha sabut aprofitar. El que si aprofita les ocasions i de quina manera es l'Amposta que, altra vegada a cinc minuts del final, marcava el definitiu 0-4.

Cal ressenyar un fet insòlit: El porter de l'Amposta va sacar de porteria i com a conseqüència del fort vent, la pilota, sense que la toques ningú, com si es tractes d'un bumerang, va tornar a ell mateix que la va agafar i l'arbitre va xiular cessió ( en aquest cas seria auto-cessió, suposo ). Curiós.