diumenge, 22 de novembre del 2009

Catalònia 1 Gandesa 4

Ja hi tornem a ser.
No guanyem ni els partits de casa. Després de dos temporades que no ens hi enfrontàvem, arribà els de la capital de la Terra Alta i, com qui no vol la cosa, ens en han clavat quatre. El primer, als 15 minuts i conseqüència d'una falta dins l'àrea que l'arbit ha considerat cessió al porter, quan no ho era. Tot i la parada inicial ( foto de dalt ) finalment ha entrat la pilota després de rondar per la línia de gol sense encertar a treure-la; no havien passat quatre minuts quan ha arribat el segon fruit d'un pèrdua de pilota a la ratlla de l'àrea gran que, amb un xut ras, no han desaprofitat. Al trenta-cinc Ximo feia el gol de l'honor en rebre una centrada des de la dreta i entre el defensa i el porter ha sabut tocar ( foto ) .



Al minut quaranta s'ha desaprofitat una gran ocasió d'empatar i així s'arribà a la mitja part. A la segona, just al mateix minut que a la primera ( el quinze ), el Gandesa marcà el tercer a pesar de la gran parada prèvia de Xavi i just al minut 45 feien el quart i definitiu.

Més fotos del partit.............................................aquí

1 comentari:

Anònim ha dit...

weno...ia se aixecara cap!! confieu amb l'equip i tots junts u tirareu envadant ke no teniu mal equip. Lo partidet para ke vaixeseu a l'Aldea ia keda poc no? jeje...spero ke akell dia tires moltes fotos..sobretot al bankillo ke krek ke stire io per alli hehehe!!

(la veu de l'aficio)