dissabte, 31 d’octubre del 2009

Catalònia 2 Horta Sant Joan 4

Ja hi tornem a ser. Primer partit a casa que s'escapen els tres punts, en aquest cas contra els de la Terra Alta que, amb 12 punts se situen als lloc més alt de la classificació.
El Cata, sobre tot a la primera part, ha fet un partit desastrós, tant es així que als 13 minuts del mateix el resultat ja era de 0 - 2 . El primer amb un centre/xut des de l'esquerra del atac del rival i que Pau no aconseguir parar - no tot han de ser grans aturades- ( foto ), i el segon en una internada pel centre de la defensa i que en aquest cas, Pau, poca cosa podia fer.
S'arribava així a la mitja part, amb l'esperança llunyana ( vist el joc ) de poder empatar a la segona part. Aquesta esperança, però, es confirmava quan abans del primer quart arribava el primer, obra de Leandro que engaltà un gran xut amb la dreta des de l'àrea gran, a mitja altura, i molt ajustat al pal esquerre del porter. Quan confiàvem amb l'empat, arribà el 1-3 amb un rapit contraatac de l'Horta i minuts mes tard el 2-3 amb un gol de Pani al rematar un pilota des del mateix lloc on Leandro havia fet el primer, en aquest cas després d'un rebutj de la defensa. Finalment, com a conseqüència del millor joc i domini del rival, aquest, aconsegueix el definitiu 2-4.

Més fotos........... .....................................aquí

( xiquets, quan es fa fosc les fotos no surten, vol dir que de la segona part n'hi han poques. )