dilluns, 5 d’octubre del 2009

Nova temporada


Temporada nova, imatge ( relativament) nova del bloc.

Ahir dissabte va tindre lloc la presentació del futbol base del Catalònia i amb aquesta, lògicament la del juvenil, com es habitual van hi haure els parlaments de rigor per part del president Subirats i de l'Alcalde de Tortosa i president de l'EMD de Jesús, Ferran Bel i Pere Panisello respectivament; coincidint tots en els beneficis de l'esport i de les seves ensenyances de cara al futur, aixi com amb l'agraïment a l'esponsor del futbol base Altadill electrodomèstic per el seu suport en moments de crisi com l'actual.


la lliga, temporada 2.009/10, comença el pròxim dissabte dia 11 amb el desplaçament al camp d'un rival sempre difícil: el Remolins-Bitem. Ja en parlarem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ola,et paso la pagina dels esports de l'aldea http://www.laveudelaficio.blogspot.com si et puk ajudar en alguna cosa del bloc li dius a tunsfills ke iam koneixen jeje...per ser tai agregat a la meua web als links...

bona pagina la teua.

dw

ximo ha dit...

Christian, per a bloc bo el teu, home. Jo nomes ho faig com un entreteniment que vaig començar amb l'excusa de penjar i compartir algunes fotos dels partits i a més he anat afegint algun comentari i res més.

Anònim ha dit...

grasies...m'agrada tot lo mon este, i a la radio i aqui a la web pos intento trasmitiru tot al moment jeje...per ser tai agafat fotos teues sense permis per fer un video que esta penjat a la meua web en portada desde lo dimekres la tarde fins el disapte demati..per promociona el derbi aldeana camarles...

ximo ha dit...

cap problema, a mes fas com a les peli-cules autentiques amb capítol d'agraïments.......

Anònim ha dit...

hehe wno ara k tink uns segnts de eskape daki la radio...

grasies i si necesites algo...dislosu a ximo i antoni jeje!!