diumenge, 18 d’octubre del 2009

Catalònia 1 La Senia 1

Partit jugat com el que abans se'n deia una matinal amb un sol prou considerable i contra un rival sempre difícil.
La primera part ha estat d'un lleuger domini del contrari, mes pel nombre de vegades que rondaven per l'àrea local que no pas pel joc. Ha sigut precisament al minut 45 quan en una falta d'entesa entre el porter i el defensa ha vingut el regal per als de La Senia, tot just al final de la primera part, quan fan més mal els gols.
Precisament pel gol que s'havia encaixat, per la forma i el minut, la segona part no es presentava amb moltes esperances; tot i així val a dir que s'han sabut sobreposar al resultat advers i el partit s'ha anat anivellant i aquests segons 45 minuts han estat de poder a poder amb alternatives en el joc i oportunitats.
Pau ha tingut un parell de parades de molt de merit ( foto de l'esquerra ). On no ha hagut tanta inspiració ha sigut amb el penal que li han fet a Leandro ( foto de baix ) i que ha parat el porter.
Fruit d'una d'aquestes alternatives en el joc i les ocasions, al minut 28, ha vingut el gol del Cata, marcat per Chava ( foto de dalt ). El primer de la temporada.......i de tacó, "toma ya".
Els últims deu minuts han estat d'un joc molt viu per part de tots dos equips on qualsevol hagués pogut marcar. Per part del Cata l'ocasió mes clara s'ha desaprofitat a dos minuts del final ( seqüència de les 3 ultimes fotos al Picasa ) quan, una pilota que a anat al pal, s'ha passejat per davant de la porteria sense poder encertar a rematar-la.


Resumint: primer punt del tot merescut on, en una mica de sort ( gol d'errada i penal fallat ), s'haguessin pogut aconseguir els tres.

Més fotos................................................aquí

1 comentari:

Anònim ha dit...

weno 1 punt es 1 punt...i mes jugant en domenge demati!! millor un que no puntuar com naltres..