diumenge, 25 d’octubre del 2009

Roquetenc 0 Jesús Catalònia 1

Primera victòria de la temporada, i fora de casa, ni mes ni menys que al camp de l'etern rival, el Roquetenc que, val a dir, solen ser partits que es juguen amb una exquisida esportivitat per part del dos equips. Es el que sempre hauria de ser, però no sempre passa. En aquesta ocasió el resultat s'ha decantat cap als colors verd i blanc.
Fins passat el primer quart de partit no ha vingut la primera aproximació amb un xut molt tímid a la porteria dels de Roquetes, el quals responien als dos minuts en una ocasió per a ells. En una entrada ( foto de baix) al porter Xavi, aquest s'ha lesionat i l'hagut de substituir Pau. Cap al minut 35, Ximo, desaprofitava una bona ocasió ( foto ) que, tot i el bon remat de cap, a sortit lleugerament desviada.

A la mitja part s'ha arribat amb empat a zero i sense massa ocasions per als dos equips.
A la segona, quan encara no estàvem al minut 3, Leandro amb un xut des de l'esquerra del porter, aconseguia el gol ( foto de dalt ) que finalment significaria la victòria. Amb la incertesa lògica d'un resultat tant ajustat , a dos minuts del final, Esquerra, a un centre des de la dreta, també ha tingut una gran ocasió per a sentenciar. I amb el constant "ai" al cor de que no ens empatessin s'acabava el partit que feia possible sumar els tres primers punts en un partit, jugat excepcionalment en diumenge la tarda ( com els d'abans ).