diumenge, 24 de gener del 2010

Catalònia 3 Alcanar 2

Ja tocava. Després d'una serie de partits en poc encert sobre tot de cara porteria avui sembla que s'ha girat la truita en un bon partit contra els d'Alcanar.
A la primera part tot i les bones ocasions de les que ha disposat el Cata, ha estat l'Alcanar qui, al minut 37 i com a conseqüència d'una errada en un cessió al porter Xavi, amb mes avantatja per al davanter que per al porter, ha marcat l'únic gol d'aquesta part. Tot i que per joc i oportunitats el resultat més just potser hagués estat un empat.
A la segona part el Catalònia ha dominat "de cabo a rabo " on s'ha apoderat del mig camp. Tant es així que als cinc minuts feia el primer Santamaria després d'un passe curt d'Antoni a l'àrea menuda. ( foto de dalt, instants després del gol ). Amb l'empat i amb els dos equips en ganes de desequilibrar el marcador, al minut 14 ha arribat el 2-1 obra de Martí P. ( foto de l'esquerra, després del gol ) qui es treia l'espina del primer temps. Al minut 40 ha vingut el gol de la tranquil·litat ( 3-1 ) amb un llançament directe de falta per part de Pani des d'uns 25 metros ( foto de baix, moment que entra la pilota ). Amb la " seguretat " de la victòria a la butxaca ha marcat el segon l'Alcanar amb un xut creuat des de l'esquerra del porter.

Esperem que el dijous, que es juga el partit ajornat contra l'Olímpic, es pugui acabar confirmant la milloria i el consegüent inici de l'ascens progressiu a la classificació. QUEDA TOTA LA SEGONA VOLTA!!!



Més fotos del partit.................................
Aquí




3 comentaris:

Anònim ha dit...

va ke aixo ja pinta ve! ;)

[la veu de l'aficio]

Leandro ha dit...

a partir d'ara, partits a casa: només val la victoria!!!!

ximo ha dit...

A vere si es veritat!!!!
Per cert, pensa en amagar la llengua al tancar la boca, no has vist la foto?