dijous, 28 de gener del 2010

Catalònia 3 Olímpic 1

Serà perquè prova jugar en horaris poc habituals ( la setmana passada pel mati i avui per la nit ), o perquè s'esta confirmant la millora de començament d'any? Vull pensar que pel segon motiu.
Contra un rival que sempre ha estat complicat, encara que sembla sigui menys potent que en altres temporades, s'han aconseguit tres punts valuosos de cara a l'escalada a la classificació.
Al minut set de partit Leandro ja abissava amb un bon remat de cap que, amb el porter batut, acabà al travesser. I el que és el futbol, dos minuts més tard, del que hagués pogut estar el 1-0 passem al 0-1 com a conseqüència d'un xut que bota davant Xavi que, al no poder atrapar la pilota, el davanter de l'Olímpic remata a plaer. Un parell de minuts més tard arribaria l'empat del Cata per part d'Antoni que amb una gran internada per la dreta xutaria davant la sortida del porter. Al minut 14 es materialitza el domini del Cata amb un gol de Leandro tot rematant dins l'àrea un passe d'Antoni des de la dreta ( 2-1 ) i al minut 30 tornava a marcar Leandro tambe dins l'area i tambe per un passe d'Antoni, en aquest cas a l'eix de l'àrea, que pentinà la pilota. ( 3-1 ).
Aixi s'arribat a la mitja part. A la segona, ja sigui per que es donava el partit com ben encarrilat o per l'intent de marcar dels de Mora, el cas es que no han hagut gols ni tampoc massa ocasions tot i les diverses alternatives al joc.

Esperem s'acabi confirmant la millora el dissabte que comença la segona volta contra el Remolins-Bitem .

Com ja sabeu, quan es de nit, les fotos no surten suficientment be, per tant, nomes us poso aquestes dos.