dissabte, 30 de gener del 2010

Catalònia 1 Remolins-Bitem 0

Partit de la màxima contra un Remolins-Bitem al que s'havia de guanyar per tal d'avançar-lo a la classificació i així ha estat. El partit no ha estat tant lluit com els darrers però al cap i a la fi els tres punts s'han quedat a casa confirmant així l'ascens a la taula.
La primera part ha transcorregut sense massa ocasions ni en un ni altre equip; per part del Cata nomes un parell de tímids remats que ha aturat el jesusenc Alex.
No ha esta fins al minut 24 de la segon part que no arribaria el gol de la victòria ( foto entrant la pilota ) en una bona triangulació que ha començat fora l'àrea i que ha acabat materialitzant Leandro. La tònica dels restant 20 minuts han estat d'incertesa per l'ajustat del resultat i amb aquesta intranquil·litat de que no s'escapessin 2 punts, ha acabat el partit.

Més fotos del partit....................................................Aquí

.

dijous, 28 de gener del 2010

Catalònia 3 Olímpic 1

Serà perquè prova jugar en horaris poc habituals ( la setmana passada pel mati i avui per la nit ), o perquè s'esta confirmant la millora de començament d'any? Vull pensar que pel segon motiu.
Contra un rival que sempre ha estat complicat, encara que sembla sigui menys potent que en altres temporades, s'han aconseguit tres punts valuosos de cara a l'escalada a la classificació.
Al minut set de partit Leandro ja abissava amb un bon remat de cap que, amb el porter batut, acabà al travesser. I el que és el futbol, dos minuts més tard, del que hagués pogut estar el 1-0 passem al 0-1 com a conseqüència d'un xut que bota davant Xavi que, al no poder atrapar la pilota, el davanter de l'Olímpic remata a plaer. Un parell de minuts més tard arribaria l'empat del Cata per part d'Antoni que amb una gran internada per la dreta xutaria davant la sortida del porter. Al minut 14 es materialitza el domini del Cata amb un gol de Leandro tot rematant dins l'àrea un passe d'Antoni des de la dreta ( 2-1 ) i al minut 30 tornava a marcar Leandro tambe dins l'area i tambe per un passe d'Antoni, en aquest cas a l'eix de l'àrea, que pentinà la pilota. ( 3-1 ).
Aixi s'arribat a la mitja part. A la segona, ja sigui per que es donava el partit com ben encarrilat o per l'intent de marcar dels de Mora, el cas es que no han hagut gols ni tampoc massa ocasions tot i les diverses alternatives al joc.

Esperem s'acabi confirmant la millora el dissabte que comença la segona volta contra el Remolins-Bitem .

Com ja sabeu, quan es de nit, les fotos no surten suficientment be, per tant, nomes us poso aquestes dos.

diumenge, 24 de gener del 2010

Catalònia 3 Alcanar 2

Ja tocava. Després d'una serie de partits en poc encert sobre tot de cara porteria avui sembla que s'ha girat la truita en un bon partit contra els d'Alcanar.
A la primera part tot i les bones ocasions de les que ha disposat el Cata, ha estat l'Alcanar qui, al minut 37 i com a conseqüència d'una errada en un cessió al porter Xavi, amb mes avantatja per al davanter que per al porter, ha marcat l'únic gol d'aquesta part. Tot i que per joc i oportunitats el resultat més just potser hagués estat un empat.
A la segona part el Catalònia ha dominat "de cabo a rabo " on s'ha apoderat del mig camp. Tant es així que als cinc minuts feia el primer Santamaria després d'un passe curt d'Antoni a l'àrea menuda. ( foto de dalt, instants després del gol ). Amb l'empat i amb els dos equips en ganes de desequilibrar el marcador, al minut 14 ha arribat el 2-1 obra de Martí P. ( foto de l'esquerra, després del gol ) qui es treia l'espina del primer temps. Al minut 40 ha vingut el gol de la tranquil·litat ( 3-1 ) amb un llançament directe de falta per part de Pani des d'uns 25 metros ( foto de baix, moment que entra la pilota ). Amb la " seguretat " de la victòria a la butxaca ha marcat el segon l'Alcanar amb un xut creuat des de l'esquerra del porter.

Esperem que el dijous, que es juga el partit ajornat contra l'Olímpic, es pugui acabar confirmant la milloria i el consegüent inici de l'ascens progressiu a la classificació. QUEDA TOTA LA SEGONA VOLTA!!!

Més fotos del partit.................................
Aquí

dissabte, 16 de gener del 2010

Rapitenca 5 Catalònia 1

No és el primer cop que passa. Al camp de la Ràpita tot i fer bons partits, el final sol ser sempre el mateix, derrota inapel·lable i sovint golejada, o sigui que res de nou. Després de l'aturada per les festes de Nadal i com a primer partit oficial de l'Any, potser aquest no era el millor rival per al retorn.
Efectivament, la primera part es va aguantar perfectament i sobre tot amb una ocasió per a avançar-se al marcador. A partir d'aquí, segona part i cinc gols de la Rapitenca i un del Cata de Penal que ha fet Leandro. Esperem més encert la pròxima jornada contra un altre bon equip, l'Alcanar.

dissabte, 2 de gener del 2010

Roquetenc 1 Catalònia 3 ( amistós )

Encara que es tractava d'un partit amistós bo es que s'hagi recuperat el camí del gol i l'any comence amb una victòria. Esperem que finalment no sigui un emmirallament i signifique realment una premonició.
El partit, però, no podia començar més malament, quan no es portaven ni 3 minuts, el Roquetenc ha marcat el que acabaria sent el seu únic gol. Al cap de mitja hora, Ximo, obria el compte del Catalònia fent el primer gol amb una vaselina davant la mitja sortida del porter (foto de baix).

A la segona meitat, Esquerra d'un xut des del punt de penal, després de tocar-la el porter, marcava el segon entrant la pilota llepant el pal. I als 35 minuts d'aquesta segona part, Aleix, des de terra feia un passe a Santamaria que d'un bon xut creuat, feia el tercer i definitiu.