dissabte, 8 de novembre del 2008

Catalonia 4 L'Ametlla 3

El partit començava amb expectatives d'una comoditat en el marcador, així ho semblava quan abans de la mitja hora de la primera part el resultat era de 3 a 0. No obstant, els de la cala en els 10 minuts següents aconseguien fer dos gols i s'arribava amb 3 a 2 a la mitja part. A la segona, mes ocasions del rival, i un gol per a cada equip.
Els gols del Catalonia han estat: primer, de penalti sobre Leandro que executa Pani. Segon sobre una passada de Pani, centre-xut de Ximo amb el que fa inútil l'estirada del porter , ( foto) i que entra per l'escaire contrari . El tercer de falta que també llença Pani ( video). El quart, en una internada de Marti per l'esquerra amb un fort xut molt a prop de la porteria, entrant la pilota molt ajustada entre el pal i el porter.
( la foto del gol l'he triat evidenciant el trafic d'influències entre el golejador i l'autor del bloc)