dissabte, 1 de novembre del 2008

La Cava 1 Catalonia 4

Bon partit i millor resultat el que ens han ofert aquesta tarda els juvenils.
A la mitja part s'ha arribat amb el resultat de 0-3, els gols han estat aconseguits en l'ultim terç de la primera part. El primer a passe de Leandro des de la banda dreta i remat de cap de Juanca. El segon, també amb un centre de Leandro i des de la mateixa banda, rematant a prop de l'àrea petita Albert amb la cama dreta, sense deixar que la pilota arribes al terra. El tercer ha estat de falta que ha tret Pani i després de tocar al porter a acabat entrant a la porteria. ( recollit al vídeo )
A la segona part, tot i domina mes el partit, el resultat parcial ha sigut d'empat a un; el quart del Catalonia ha vingut d'un remat de Pericas després de que la pilota toques al pal. ( imatge de la foto)