dissabte, 15 de novembre del 2008

Remolins-Bitem 5 Catalonia 4

S'acabat la imbatibilitat.
El primer que cal dir i lamentar es que aproximadament a falta de cinc minuts per als 90 ,mes cinc o sis de descompte per una petita lesió de l'àrbitre, un jugador del Remolins, quan celebraven el cinquè gol, s'ha lesionat d'importància al turmell. Com a conseqüència de que algun jugador del Catalonia interpretant -suposo- que el que feien era perdre el temps, s'ha iniciat una picabaralla entre algun jugador i aficionat, la qual cosa es desagradable per a tothom, especialment per als jugadors. A partir dels aldarulls produïts, amb una lleugera invasió del camp, el àrbitre ha decidit donar per acabat el partit tot esperant, cal suposar, a la decisió dels que decideixen en aquests casos.
Quan al partit en si i fins al moment de la "polèmica" dir que a estat absolutament correcte sense res a recriminar ni a jugadors ni àrbitre, amb ocasions per al dos equips que, com demostra el marcador han sabut aprofitar.
Als deu minuts de partit el Remolins ja guanyava per 2 a 0. El dos gols han estat de falta, i a la mitja part per 3 a 1. El gol del Catalonia ha vingut d'un xut de Marc entrant per la dreta ( foto de dalt).
A la segona part amb dos gols de Jordi Salaet ( foto del primer a l'esquerra ) entrant per la dreta del porter i amb xuts a la vora del pal s'aconseguia l'empat a 3; el quart que tornava a donar l'empat el marcava novament Marc amb un gran xut des d'el mig del camp veien com el porter estava avançat que, tot i arribar a tocar la pilota, no ha pogut fer res per evitar el gol. (com el gol ha estat tant inesperat, no he pogut fer res mes que capta l'instant un cop ha entrat la pilota -foto- ).