diumenge, 30 de novembre del 2008

Catalònia 0 Tortosa 1

Mal partit dels juvenils que, amb el primer partit en Diumenge de la temporada, van veure com s'escapaven els tres punts de la Sta. Creu. Si be es cert que encara s'arrosseguen algunes baixes importants per sanció i lesions ( nomes amb un jugador a la banqueta ) la impressió que es va donar no va ser la de la mitjana de la temporada; tant es així, que les ocasions de gol durant el partit les podríem comptar amb els dits d'una ma i en sobrarien quatre.
El gol del Tortosa va ser com a conseqüència d'una falta a la mateixa ratlla de l'àrea gran, la pilota va passar pel mig de la barrera i Pau no va poder fer res per parar-la.
Esperem subsanar-ho el pròxim dissabte a Camarles amb el partit que va quedar aplaçat.

Mes fotos............................................aqui

dissabte, 22 de novembre del 2008

Ulldecona 1 Catalònia 3

Partit que es va jugar el dissabte pel mati i que va servir per a tornar on solíem: no perdre.
A la primera part Marc va poder marcar el primer després d'un regal de l'Ulldecona per un malentès entre un defensa i el porter. A la segona ens van empatar com a conseqüència d'una bona combinació dels davanters rivals, després de l'empat i de treure'ns la son de les orelles, s'aconseguia el desequilibri al marcador per mig d'un penalti que marca Marc, i el tercer i definitiu de Leandro amb un xut sense quasi angle des de l'esquerra (foto de dalt).

Mes fotos del partit..........................................aqui

dissabte, 15 de novembre del 2008

Remolins-Bitem 5 Catalonia 4

S'acabat la imbatibilitat.
El primer que cal dir i lamentar es que aproximadament a falta de cinc minuts per als 90 ,mes cinc o sis de descompte per una petita lesió de l'àrbitre, un jugador del Remolins, quan celebraven el cinquè gol, s'ha lesionat d'importància al turmell. Com a conseqüència de que algun jugador del Catalonia interpretant -suposo- que el que feien era perdre el temps, s'ha iniciat una picabaralla entre algun jugador i aficionat, la qual cosa es desagradable per a tothom, especialment per als jugadors. A partir dels aldarulls produïts, amb una lleugera invasió del camp, el àrbitre ha decidit donar per acabat el partit tot esperant, cal suposar, a la decisió dels que decideixen en aquests casos.
Quan al partit en si i fins al moment de la "polèmica" dir que a estat absolutament correcte sense res a recriminar ni a jugadors ni àrbitre, amb ocasions per al dos equips que, com demostra el marcador han sabut aprofitar.
Als deu minuts de partit el Remolins ja guanyava per 2 a 0. El dos gols han estat de falta, i a la mitja part per 3 a 1. El gol del Catalonia ha vingut d'un xut de Marc entrant per la dreta ( foto de dalt).
A la segona part amb dos gols de Jordi Salaet ( foto del primer a l'esquerra ) entrant per la dreta del porter i amb xuts a la vora del pal s'aconseguia l'empat a 3; el quart que tornava a donar l'empat el marcava novament Marc amb un gran xut des d'el mig del camp veien com el porter estava avançat que, tot i arribar a tocar la pilota, no ha pogut fer res per evitar el gol. (com el gol ha estat tant inesperat, no he pogut fer res mes que capta l'instant un cop ha entrat la pilota -foto- ).

Mes fotos del partit...................................aqui

dissabte, 8 de novembre del 2008

Catalonia 4 L'Ametlla 3

El partit començava amb expectatives d'una comoditat en el marcador, així ho semblava quan abans de la mitja hora de la primera part el resultat era de 3 a 0. No obstant, els de la cala en els 10 minuts següents aconseguien fer dos gols i s'arribava amb 3 a 2 a la mitja part. A la segona, mes ocasions del rival, i un gol per a cada equip.
Els gols del Catalonia han estat: primer, de penalti sobre Leandro que executa Pani. Segon sobre una passada de Pani, centre-xut de Ximo amb el que fa inútil l'estirada del porter , ( foto) i que entra per l'escaire contrari . El tercer de falta que també llença Pani ( video). El quart, en una internada de Marti per l'esquerra amb un fort xut molt a prop de la porteria, entrant la pilota molt ajustada entre el pal i el porter.
( la foto del gol l'he triat evidenciant el trafic d'influències entre el golejador i l'autor del bloc)
mes fotos..........................aqui

dissabte, 1 de novembre del 2008

La Cava 1 Catalonia 4

Bon partit i millor resultat el que ens han ofert aquesta tarda els juvenils.
A la mitja part s'ha arribat amb el resultat de 0-3, els gols han estat aconseguits en l'ultim terç de la primera part. El primer a passe de Leandro des de la banda dreta i remat de cap de Juanca. El segon, també amb un centre de Leandro i des de la mateixa banda, rematant a prop de l'àrea petita Albert amb la cama dreta, sense deixar que la pilota arribes al terra. El tercer ha estat de falta que ha tret Pani i després de tocar al porter a acabat entrant a la porteria. ( recollit al vídeo )
A la segona part, tot i domina mes el partit, el resultat parcial ha sigut d'empat a un; el quart del Catalonia ha vingut d'un remat de Pericas després de que la pilota toques al pal. ( imatge de la foto)