dissabte, 4 d’abril del 2009

Catalònia 1 Roquetenc 2

Si al partit de la primera volta es va perdre sobre tot per l'actuació del porter del Roquetenc, Josuè, avui no es pot dir el mateix i la derrota del Cata no es pot atribuir a res mes que al mal joc propi mes que als encerts extraordinaris del rival.
El partit, però, començava amb bones expectatives amb el primer gol que arribava prompte amb un remat que engaltava Ramon des de dins l'àrea i que el porter no podia fer res mes que mirar com entrava la pilota ( foto ), l'empat del Roquetes ha vingut amb una falta que Pau a pesar de l'estirada no ha pogut evitar ( foto ) , tots dos gols a la primera part i el definitiu 1-2 , a la segona, per un despiste de la defensa.


També es cert que en determinats moments la sort no acompanya del tot com demostra la foto de la dreta amb un remat de Leandro que va fora.
He volgut encapçalar la crònica amb una foto dels dos equips al final del partit, ja que es digne de menció especial el bon rollo i esportivitat que existeix en general entre els dos conjunts. N'hi ha per a felicitar-se tots plegats.

Mes fotos........................................................aquí