dissabte, 25 d’abril del 2009

Catalònia 2 Rapitenca 4

Bon partit el que s'ha vist aquesta tarda a la Santa Creu. Els de la Ràpita necessitaven puntuar, ja que els feia falta per tal d'assegurar el segon lloc a la classificació que es disputen amb la Sénia. De la mateixa manera el Catalònia necessitàvem puntuar per també assegura el mateix, amb la diferencia que natros mirant la classificació per baix de tot, on disputavem l'antepenúltim lloc a l'Ulldecona amb la qual cosa evitem el descens a segona.
Sembla ser, sinó m'han informat malament els assessors del bloc, que el punt que ens faltava ja el tenim com a conseqüència de que l'Ulldecona nomes ha pogut treure un empat del camp del Roquetenc i per tant matemàticament ja no ens poden passar davant.
Total, que a principi de temporada calia esperar haver de lluitar pels llocs còmodes i de mitat per amunt de la classificació i amb acabat lluitant per no baixar de categoria. Que hi farem.

Quan al partit, al minut nou marcava la Rapitenca el 0 - 1 i al 19 empatava Leandro ( foto ), així s'arriba a la segona part, on primer amb un gran xut/vaselina ens fan el segon i amb un despiste de la defensa el tercer . Jordi ha marcat el segon ( foto ) i amb el partit ja sentenciat els de la Ràpita ens feien el quart.