diumenge, 5 d’abril del 2009

Catalònia 2 La Cava 1 ( primera territorial )

Avui Jesusbloc es vist de llarg i excepcionalment farem una referencia al primer equip que aquesta tarda ha jugat contra La Cava. El partit, no cal dir-ho, era dels anomenats de la màxima i en aquest cas ( no sempre es així) no ha defraudat les expectatives, al menys en lo que fa al resultat.
El desplegament dels mitjans ha estat impressionant. Fins i tot el programa La Pèrgola de Radio Tortosa ha retransmès la primera part del partit que tal com es veu a la foto ho han fet des de les altures.
El primer gol, a la primera part el marcava Calafat.

Encara que nomes he pogut veure l'ultima mitja hora, penso que es on ha estat l'emoció, tant es així que el Catalònia en aquest darrer temps ha vist com al minut 70 expulsaven J. Gisbert i per tant havia de jugar amb 10 la resta del partit. Amb 1-0, quan faltaven uns minuts per els noranta, i immediatament després de fallar una clara ocasió de gol davant el porter visitant, empatava La Cava i quan pareixia que l'empat era el menys dolent que podia passar , al minut 89 ha arribat el gol de la victòria amb autoria d'Aleix. Com no.