dissabte, 18 d’abril del 2009

Olímpic 3 Catalònia 3

Tot i les previsions de pluja que ens anunciava l'aiguat en que hem sortir de Jesús, el sol a lluït a Mora i el temps a acabat acompanyant. Si les expectatives climatològiques no eren les mes bones les deportives tampoc, ja que Pau era previsible que no pogués jugar per lesió. No obstant ha jugat la primera part i a la segona la substituït Jordi que, malgrat no ser porter, ho fa fet prou encertadament ( al tanto Pau, que perilla la titularitat ) .
El partit com acostuma a ser sempre que juguem contra l'Olímpic ha estat de poder a poder amb alternatives constants i en que hi ha de tot i no sempre positiu amb provocacions per part d'algun que altre jugador de Mora. Sigue com sigue en total han hagut cinc expulsions, tres per part del Cata ( dos per doble amonestació i una directa per protestar ) i dos per l'Olímpic. Cal dir no obstant que, a pesar de la quantitat d'expulsions, el partit no ha sigut especialment "bronco", i si ho ha estat algun moment ha sigut per l'arbit.
El començament no podia anar millor, abans del minut 10 arribava el 0 - 1 obra d'Albert , ( foto ) al cap de sis minuts el o - 2 de LLuis ( foto ) de cap , amb la qual cosa el partit semblava ben encarrilat, pero abans de la mitja part ens feien el 1-2.
A la segona, que es quant han arribat les expulsions, l'Olimpic marcava dos gols i es posava per davant al marcador i quant la cosa ja pintava malament, amb la temença que ens tornes a passar el d'altres ocasions a Mora, el Cata amb nomes nou jugadors ha marcat el definitiu 3 - 3 , també d'Albert ( foto ).
El mes important: segons els que porten els comptes dels punts i la classificació, amb aquest punt d'avui, la categoria ESTA SALVADA.


Mes ( moltes mes ) fotos.........................aqui

4 comentaris:

Leandro ha dit...

ximo te mereixes mes k les nostres Felicitacions!! x lo menos la meua!! cada vegada aixo va a mes i millor!!
Gracies x la web!!

PAU ha dit...

LA categoria no esta salvada... falta un punt los contes fallen d'un numero i es que falta 1 punt i ademes l'ullecona comensa a remontar 3 partits 9 punts i estem a 8... bones fotos ximo ;)

ximo ha dit...

Leandro, lo pernil m'agrada de Jabugo.

Pau, A veure si haure de canviar d'assesor al bloc......
Vols dir que l'aconseguirem la setmana que ve el punt?

PAU ha dit...

pos nouse esperem que pinxe lulldecona que si en tota la lliga no a fet 12 punts els fara ara en 4 partits? pensem en positiu... jeje u dubto queden 3 partits dificils on els 3 es juguen fer la promocio...